AHG Pasta na Japonské Kari Kare Raisu 50 g
AHG Pasta na Japonské Kari Kare Raisu 50 g


Pasta na japonské kari Kare Raisu je zmes určená na prípravu tradičného japonského kari. Obsahuje starostlivo vybrané korenie a prísady pre autentickú chuť a vôňu.
Používa sa na prípravu omáčky na jedlo „Kare Raisu“, ktoré sa tradične podáva s ryžou. Hodí sa k mäsu, zelenine alebo tofu a je ideálna pre milovníkov ázijskej kuchyne.
Zloženie: cibuľa, sójový olej, soľ, hnedý cukor, voda, zázvor, cesnak, med, červené chilli, kvasnicový extrakt, hydrolyzované rastlinné bielkoviny (sója, kukurica), čierne korenie, bylinky a korenie, rasca, koriander, kurkuma, kardamón, škorica, zvýrazňovač chuti: E635, regulátor kyslosti: E296.
Alergény: sója.
Návod na prípravu- Na stredne rozpálenú panvicu s lyžicou oleja pridajte 200 g kuracieho alebo hovädzieho mäsa a 100 g cibule nakrájanej na malé kúsky. Restujte 1 minútu. Pridajte 440 ml vody, pastu AHG, 250 g zemiakov a 100 g mrkvy, všetko nakrájané na malé kúsky. Varte odkryté 15 minút. Zahustite múkou rozmiešanou vo vode a varte ďalších 5 minút, kým kari nezhustne. Podávajte horúce s ryžou.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) - 913 kJ
Energetická hodnota (kcal) - 218 kcal
Tuky - 13 g, z toho nasýtené 2,4 g
Sacharidy - 16 g, z toho cukry 16 g
Bielkoviny - 4,8 g
Vláknina - 8,5 g
Soľ - 12,6 g

Recept na japonské kari Kare Raisu
Objavte tajomstvo tradičného japonského karí Kare Raisu! Naučte sa jednoduchý recept na lahodné jedlo, ktoré spája exotické chute s domácou pohodou.