1 bod do vernostného systému
Základ mnohých ázijských pokrmov. viac
Červená kari pasta sa používa ako základ mnohých ázijských pokrmov. Červená kari pasta je pikantnejší ako zelená alebo žltá varianta a je teda vhodná predovšetkým do pikantnejších delikates.
Zloženie: chilli, citrónová tráva, cesnak, soľ, galangal, šalotka, krevetová pasta, limetovej listy, rascu.
Alergény: kôrovce, ryby
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 400 kJ
Tuky- 1 g
Sacharidy- 16 g z toho cukrov 0 g
Bielkoviny-3,5 g
Soľ - 13,3 g
Alergény | Kôrovce, Ryby |
---|---|
Balenie | 400 g |
Bielkoviny 100 g | 3,5 g |
Energia kJ | 400 kJ |
Kuchyňa | Ázijská, Thajská |
Min.Trvanlivost | 06/2022 |
Perfektné pre / ako | Mäso, Omáčku |
Sacharidy 100 g | 16 g |
Tuky 100 g | 1 g |
Krajina pôvodu | Thajsko |
S.P. | 3C |
Kompl. Balenie ks | 12 |
EAN | 8850030190620 |