O'Food Čili pasta z hnedej ryže Gochujang 14 kg
O'Food Čili pasta z hnedej ryže Gochujang 14 kg


Hnedá ryžová čili pasta Gochujang je tradičná kórejská fermentovaná pasta, ktorá je základom mnohých kórejských jedál. Gochujang sa vyrába z hnedej ryže, fermentovaných sójových bôbov, červených čili papričiek a soli. Vďaka procesu fermentácie má pasta komplexný chuťový profil s bohatou, pikantnou a mierne sladkou chuťou s výrazným umami. Gochujang sa používa ako prísada do mnohých pokrmov vrátane známych kórejských jedál, ako je bibimbap (ryžová misa s mäsom a zeleninou), tteokbokki (korenené ryžové rolky) alebo marinády na grilované mäso.
Zloženie: voda, kukuričný sirup, pšeničná múka, prírodná ryža, červená paprika v prášku 6 %, soľ, alkohol, cesnak, cibuľa, sójové bôby, zvýrazňovač chuti E621.
Alergény - sója, pšenica
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ)- 865 kJ
Energetická hodnota (kcal)- 207 kcal
Tuky- 1,6 g, z toho nasýtené 0,3 g
Sacharidy - 42 g, z toho cukry 34 g
Bielkoviny - 8,1 g
Soľ - 6,4 g

Chilli pasta z hnedej ryže
Objavte jedinečnú chuť chilli pasty z hnedej ryže! Tento článok vás prevedie svetom exotických chutí a ukáže, ako táto pikantná prísada dokáže ozvláštniť vaše obľúbené recepty. Prečítajte si, ako vzniká, kde ju použiť a prečo ju vyskúšať!