M.Trv. 11/2024
Pasta z fermentovaných sójových bôbov. viac
Pasta z fermetovaných sójových bôbov na prípravu Japonskej polievky miso. Je vhodná ako univerzálne dochucovadlo. Je výživná a obsahuje zdraviu prospešné látky. Vhodná pre zdravý životný štýl.
Zloženie: voda, pšeničná múka, sójové bôby 23%, soľ, alkohol, koji (kropidliak ryžový).
Alergény: sója, lepok
Návod na prípravu: Rozmiešajte v horúcej vode.
Nutričné hodnoty 100 g
Energia - 599 kJ
Energia - 142 kcal
Tuky - 2 g z toho saturované 0 g
Sacharidy - 22 g z toho cukrov 11 g
Bielkoviny - 12 g
Soľ - 12 g
Alergény | Obilniny, Sója |
---|---|
Balenie | 500 g |
Bielkoviny 100 g | 11 g |
Diétne obmedzenia | Bez arašidov, Bez zeleru, Bez horčice, Bez kôrovcov, Bez mlieka, Bez mäkkýšov, Bez orechov, Bez rýb, Bez sezamu, Bez siričitanov, Bez vlčieho bôbu, Bezvaječné |
Energia kcal | 142 kcal |
Energia kJ | 599 kJ |
Kuchyňa | Ázijská, Japonská, Kórejská |
Min.Trvanlivost | 11/2024 |
Sacharidy 100 g | 22 g |
Tuky 100 g | 2 g |
Krajina pôvodu | Južná Kórea |
S.P. | 17C |
Kompl. Balenie ks | 24 |
EAN | 8801005140515 |