Rímska rasca je jedným z najstarších korenín a bola vysoko cenená už v kuchyni starého Egypta. viac
Toto aromatické korenie, Shahi kala Jeera, je dôležitou súčasťou indickej a ázijskej kuchyne a používa sa v garam masale, madras, vindaloo a v dusených jedlách, ako je korma. Chuťovo sa dosť líši od tradičnej rasce. Chuť možno opísať ako anízovú s mierne kvetinovou príchuťou.
Balenie | 50 g |
---|---|
Diétne obmedzenia | Bez arašidov, Bez zeleru, Bez horčice, Bez kôrovcov, Bez mlieka, Bez mäkkýšov, Bez orechov, Bez rýb, Bez sezamu, Bez siričitanov, Bez sóje, Bez vlčieho bôbu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Kuchyňa | Ázijská, Indická |
Min.Trvanlivost | 02/2024 |
Krajina pôvodu | India |
S.P. | 11A |
Kompl. Balenie ks | 20 |
EAN | 5017689001674 |