Základ mnohých ázijských pokrmov. viac
Žltá kari pasta sa používa ako základ mnohých ázijských pokrmov. Žltá kari pasta je vzhľadom k zloženiu bližšie indickej kuchyni.
Zloženie: sójový olej, šalotka, cesnak, rascu, horčica, zázvor, citrónová tráva, chilli, krevetová pasta, soľ, koriander.
Alergény: sója, horčica, kôrovce, ryby
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 1217 kJ
Energia (kcal) - 291 kcal
Tuky- 22 g z toho nasýtené mastné kyseliny 13 g
Sacharidy- 18 g z toho cukrov 6,2 g
Bielkoviny- 4,9 g
Soľ - 10,8 g
Alergény | Horčica, Kôrovce, Ryby, Sója |
---|---|
Balenie | 400 g |
Bielkoviny 100 g | 4,9 g |
Diétne obmedzenia | Bez arašidov, Bez zeleru, bez konzervantov, Bez mlieka, Bez mäkkýšov, Bez orechov, Bez sezamu, Bez vlčieho bôbu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energia kJ | 1217 kJ |
Kuchyňa | Ázijská, Thajská |
Min.Trvanlivost | 03/2022 |
Perfektné pre / ako | Mäso, Omáčku |
Sacharidy 100 g | 18 g |
Tuky 100 g | 22 g |
Krajina pôvodu | Thajsko |
S.P. | 3C |
Kompl. Balenie ks | 12 |
EAN | 8850030190637 |