Maltóza známa aj ako sladový cukor. viac
Maltóza sa získava zo sladu a preto je tiež nazývaná ako sladový cukor. Maltóza nemá takú výraznú chuť ako repkový alebo trstinový cukor. Vďaka tomu sa pridáva k diétnym výrobkom, müsli ako sladidlo. V Číne sa sladový cukor pridáva na pečenie pekárenských výrobkov ako sú sušienky, chlieb, krekry. Používa sa aj pri výrobe sladkých sirupov.
Zloženie-ryža, voda, maltóza
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ)- 1498 kJ
Energia (kcal) - 385 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 88 g z toho cukrov 76,7 g
Bielkoviny- 0,1 g
Soľ - 0,02 g
Balenie | 500 g |
---|---|
Bielkoviny 100 g | 0 g |
Diétne obmedzenia | Bez arašidov, Bez zeleru, Bez horčice, Bez kôrovcov, Bez mlieka, Bez mäkkýšov, Bez orechov, Bez rýb, Bez sezamu, Bez siričitanov, Bez sóje, Bez vlčieho bôbu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energia kcal | 385 kcal |
Energia kJ | 1498 kj |
Kuchyňa | Ázijská, Čínska |
Min.Trvanlivost | 06/2023 |
Sacharidy 100 g | 88 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Krajina pôvodu | Čína |
S.P. | 18B |
Kompl. Balenie ks | 36 |
EAN | 6907951165908 |