Originálne Rybí omáčky - Energia kcal - 77 kcal

Rybacia omáčka vzniká fermentáciou rýb s morskou soľou. Využíva sa ako ochucovadlo predovšetkým v kuchyniach Ázie. S rybí omáčkou sa najčastejšie stretnete v receptoch filipínskej, kambodžskej, thajskej, laoskej a vietnamskej kuchyni. Okrem využitia pri príprave jedál sa často používa aj do ázijských dipov.

Rýchle info M.Trv. 01/2026
Tiparos Rybacia omáčka 700 ml

Tiparos Rybacia omáčka 700 ml

Počet hviezdičiek je 5 z 5
Skladom
4 € (0,57 €/100 ml)
3,33 € bez DPH
Bielkoviny 100 g 11 g
Sacharidy 100 g 8 g
Tuky 100 g 0 g
Thajská rybacia omáčka Tiparos
Rýchle info M.Trv. 09/2025
Rybacia omáčka Tiparos 720 ml

Rybacia omáčka Tiparos 720 ml

Počet hviezdičiek je 5 z 5
Skladom
4,10 € (0,56 €/100 ml)
3,42 € bez DPH
Bielkoviny 100 g 11 g
Sacharidy 100 g 8 g
Tuky 100 g 0 g
Thajská rybacia omáčka Tiparos