Thajská rybacia omáčka Squid. Vyrobená prírodné fermentáciou z ančovičiek.
Zloženie: Extrakt z ančovičiek 77%, soľ, cukor.
Alergeny- Ryby
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 230 kJ
Energia (kcal) - 55 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 3,4 g z toho cukry 3,4 g
Bielkoviny-10 g
Soľ - 24,4 g
Vhodná na dochutenie pokrmov počas varenia, používa sa predovšetkým v ázijskej kuchyni.
Drobné kryštály v omáčke nie sú na závadu.
Rybia omáčka squid sa pripravuje z čerstvých ančovičiek a soli a dodáva jedlu slanú chuť,
je vyrobená naložením do drevených sudov, ktoré sa nechajú fermentovať niekoľko mesiacov.
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Po otvorení uchovajte v chladničke (do 8 ° C) a skonzumujte do konca spotrebnej lehoty.