Táto rybia omáčka, ktorá sa vyrába prirodzenou fermentáciou z ančovičiek, je obľúbenou súčasťou ázijskej kuchyne. Jej bohatá a intenzívna chuť je ideálna na dochutenie polievok, kari, marinád alebo omáčok. Doplní jedlá z rezancov, vyprážané jedlá alebo ryžové pokrmy. Vďaka svojej univerzálnosti si nájde miesto v tradičných receptoch, ako aj pri experimentovaní s novými chuťami. Je vhodná pre každého, kto chce do svojich jedál vniesť autentický nádych ázijskej gastronómie.
Zloženie: extrakt z ančovičiek 65%, voda, soľ, cukor.
Alergeny- Ryby
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 326 kJ
Energia (kcal) - 77 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 8 g z toho cukrov 7 g
Bielkoviny-11 g
Sul 24,64 g
Vhodná na dochutenie pokrmov počas varenia, používa sa predovšetkým v ázijskej kuchyni.
Drobné kryštály v omáčke nie sú na závadu.
Rybia omáčka sa pripravuje z čerstvých ančovičiek a soli a dodáva jedlu slanú chuť,
je vyrobená naložením do drevených sudov, ktoré sa nechajú fermentovať niekoľko mesiacov.
Skladujte v suchu, chráňte pred teplom.
Po otvorení uchovajte v chladničke (do 8 ° C) a skonzumujte do konca spotrebnej lehoty.
Majo Overená recenzia
Klady+ Cena
+ Chuť
+ Pôvod (thajsko) takže nie presolený chemický bullshiet z SK
Chutná omáčka na rozdiel od tých našich na SK. U nás ...viac
ZáporyČasto používaná, takže ochvíľu bude treba ďalšiu :D
Zdeněk Sem Overená recenzia
KladyVelké balení, chuťově přesně to, co jsem čekal. Bezva cena.
ZáporyRychle mizí.