M.Trv. 11/2025
1 bod do vernostného systému
Výborná sójová omáčka perfektná najmä na sushi a sashimi viac
Tradičná japonská sójová omáčka sa vyrába prírodným procesom varenia zo štyroch zložiek, sóje, pšenice, vody a soli. Táto sójová omáčka sa používa hlavne pri výrobe tradičných japonských pokrmov Sushi a Sashimi.
Zloženie: Sójová omáčka (voda, sójové bôby, pšenica, soľ 76%), voda, cukor, výťažok z kvasníc, soľ.
Alergény- sója, pšenica.
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 349 kJ
Energia (kcal) - 82 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 8,8 g z toho cukrov 7,1 g
Bielkoviny- 8,2 g
Soľ - 13,4 g
Alergény | Obilniny, Sója |
---|---|
Balenie | 250 ml |
Bielkoviny 100 g | 8 g |
Diétne obmedzenia | Bez arašidov, Bez zeleru, Bez horčice, Bez kôrovcov, Bez mlieka, Bez mäkkýšov, Bez orechov, Bez rýb, Bez sezamu, Bez siričitanov, Bez vlčieho bôbu, Bezvaječné |
Energia kcal | 82 kcal |
Energia kJ | 349 kJ |
Kuchyňa | Ázijská, Japonská |
Min.Trvanlivost | 11/2025 |
Sacharidy 100 g | 9 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Krajina pôvodu | Holandsko |
S.P. | 3B |
Kompl. Balenie ks | 6 |
EAN | 8715035240308 |