Špeciality v tempurovej strúhanke

Objavte lahodné jedlá v strúhanke tempura, ktoré vám prinesú autentickú chuť japonskej kuchyne. Tempura je technika vyprážania, pri ktorej sa pokrmy obalia v ľahkom, chrumkavom cestíčku, čím sa zachová ich jemná štruktúra a prirodzená chuť. V tejto kategórii nájdete rôzne špeciality v strúhanke tempura, od zeleniny a rýb až po kuracie mäso a morské plody. Vychutnajte si vyprážané pochúťky, ktoré sú ideálne pre tých, ktorí majú radi chrumkavé, ale ľahké jedlá plné chuti.

Recept na kuracie mäso v tempure a zelenine

Recept na kuracie mäso v tempure a zelenine

S Gogi Tempura mixom s korením je príprava tempury s kuracím mäsom a zeleninou rýchla a jednoduchá. Vychutnajte si chrumkavé, lahodné kúsky mäsa a zeleniny, ktoré vás prenesú do srdca Japonska. Vyskúšajte to ešte dnes a užite si autentickú chuť!


Recept na kantonské citrónové kurča

Recept na kantonské citrónové kurča

Objavte dokonalú kombináciu chrumkavého kuracieho mäsa a osviežujúcej citrónovej omáčky. Tento jednoduchý a chutný recept na kantonské citrónové kurča prinesie exotickú chuť priamo do vašej kuchyne. Vyskúšajte ho ešte dnes!

%s ...
%s
%image %title %code %s