AHG Marináda Tandoori Tikka 50 g
AHG Marináda Tandoori Tikka 50 g


Marináda Tandoori Tikka na prípravu tradičného indického pokrmu. Zmes korenín s bohatou chuťou a arómou, ideálna na marinovanie kuracieho mäsa alebo zeleniny. Prináša autentickú tandoori chuť s jemnou dymovou vôňou a pikantnými tónmi.
Zloženie: sójový olej, vínny ocot, cesnak, soľ, zázvor, paprikový prášok, citrónová šťava, rasca, koriander, bylinky a koreniny, červené chilli, sezamový olej, čierne korenie.
Bez pridaných farbív a konzervantov.
Alergeny- sója, sezam
Príprava: Indické Tandoori Tikka (4 porcie)
. 1 balenie indickej Tandoori Tikka marinády
. 450 g vykosteného kuracieho mäsa bez kože alebo jahňacieho, nakrájaného na 2 cm kocky
. 1 / 4-1 / 2 šálky (55-110 ml) bieleho jogurtu
. Maslo na potieranie
. Plátky citróna a alebo šalát ako oblohu
Krok 1. Marinujte mäso v Marináda Tandoori Tikka a jogurtu. Zakryte a nechajte 1 hodinu alebo viac odležať.
Krok 2. napichajte mäso na drevené alebo kovové špízy.
Krok 3. Grilujte v grile na 8-10 minút. Najmenej dvakrát potrite s maslom a zvyškom marinádou. Špízy občas otáčajte.
Ozdobte plátkami citróna a alebo šalátom. Podávajte Teplé.
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 1070 kJ
Energia (kcal) - 256 kcal
Tuky- 22 g z toho nasýtené mastné kyseliny 3,4 g
Sacharidy- 8,6 g z toho cukrov 4,2 g
Bielkoviny-3,7 g
Soľ - 9,2 g
Vláknina- 7,3 g
paula_trilli Overená recenzia
Regina Kovacheva Overená recenzia
Overená recenzia od registrovaného zákazníka!

Recept na Tandoori tikka
Objavte kúzlo indickej kuchyne s týmto lahodným jedlom plným intenzívnych chutí a korenia. Tandoori tikka vás prenesie do srdca Indie, kde sa stretáva tradícia s dokonalým pečením. Vyskúšajte tento recept a oslavujte každý okamih skvostným jedlom!