AHG Pasta na Thajské žlté karí Nam Prik Kaeng 50 g
AHG Pasta na Thajské žlté karí Nam Prik Kaeng 50 g


Zmes na prípravu tradičnej thajskej omáčky nam prik kaeng zo žltej kari pasty. Táto zmes korenín je ideálna na vytvorenie aromatickej omáčky s jemnou pálivosťou a charakteristickou chuťou žltého kari, ktorá skvele doplní pokrmy z mäsa alebo zeleniny.
Zloženie: šalotka, sójový olej, soľ, cesnak, citrónová tráva, cukor, červená paprika, drvený koriander, zázvor, krevetová pasta (krevety, soľ), mleté rímska rasca, horčica, senovka, korenie.
Bez pridaných farbív a konzervantov.
Alergeny- sója, horčica, kôrovce
Príprava: Thajské Yellow Curry (4 porcie)
. 1 balenie thajskej žltej curry korenie
. 350 g vykosteného kuracieho mäsa, hovädzieho alebo morských plodov, nakrájaného na väčšie kúsky
. 1 1/2 šálky (330 ml) kokosového mlieka alebo mlieka
. 100 g baklažánu alebo zeleného hrášku
Krok 1 Zahrajte 3 lyžice kokosového mlieka vo wok panvici alebo v panvici s nepriľnavým povrchom na strednom ohni. Pridajte Thajské Yellow Curry korenie, miešajte a smažte po dobu 1 minúty.
Krok 2 Pridajte mäso alebo morské plody a miešajte 1 minútu. Primiešajte zostávajúce kokosové mlieko a pridajte zeleninu.
Krok 3 Priveďte do varu. Potom znížte teplotu a varte odkryté po dobu 5 minút alebo kým mäso s zeleninou nie sú hotové. Dochuťte rybie omáčkou podľa chuti. Podávame teplé s ryžou.
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 956 kJ
Energia (kcal) - 228 kcal
Tuky- 16 g z toho nasýtené mastné kyseliny 2,3 g
Sacharidy- 14 g z toho cukrov 12 g
Bielkoviny-4,6 g
Soľ - 12,8 g
Vláknina- 5,3 g
Viktória Murgačová Overená recenzia
Overená recenzia od registrovaného zákazníka!

Recept na thajské žlté kari Nam Prik Kaeng
Objavte autentickú thajskú žltú kari polievku, ktorá vás očarí kombináciou pálivosti, jemného kokosového mlieka a voňavých korenín. Tento recept s Nam Prik Kaeng prináša do vášho stola bohatstvo chutí, ktoré vás zahreje a poteší. Vyskúšajte ho a doprajte si thajskú delikatesu priamo doma!