AHG Pasta na zeleninové karí Sayur Lodeh 50 g
AHG Pasta na zeleninové karí Sayur Lodeh 50 g


Zmes na prípravu tradičnej indonézskej zeleninovej omáčky sayur lodeh. Táto zmes korenín je ideálna na prípravu aromatickej a chutnej zeleninovej omáčky, ktorá skvele doplní rôzne druhy zeleniny a ryžu.
Zloženie: červené papriky, sójový olej, cibuľa, galangal, cesnak, soľ, šalotka, cukor, zázvor, Lemongrass, mletá kurkuma, koriandra, rasce, bylín a korenia.
Bez pridaných farbív, konzervantov a glutaman.
Alergeny- sója
Príprava: Indonézskej zeleninové Curry
. 1 balenie indonézskej zeleniny Curry Spice pasty
. 2 lyžice rastlinného oleja
. 450 g kombinácia nakrájaného kapustu, zelených fazuliek a tofu
. 2 šálky (440 ml) kokosového mlieka alebo mlieka
. Curry listy ako obloha (voliteľné)
Krok 1 Zahrejte olej v hrnci na stredne nízkej teplote.
Pridajte korenie a miešajte a smažte po dobu 1/2 minúty.
Krok 2 znížte teplotu; pridajte kokosové mlieko, zeleninu a tofu a priveďte do varu.
Krok 3 Varte 20 minút alebo kým nebude zelenina hotová. Podávame horúce s ryžu alebo chlebom.
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 772 kJ
Energia (kcal) - 185 kcal
Tuky- 14 g z toho nasýtené mastné kyseliny 2,1 g
Sacharidy- 11 g z toho cukrov 9,8 g
Bielkoviny-1,8 g
Soľ - 7,3 g
Vláknina- 5 g

Recept na zeleninové kari Sayur Lodeh
Objavte chuť exotickej Indonézie s týmto lahodným zeleninovým kari Sayur Lodeh. Krémové kokosové mlieko, čerstvá zelenina a korenie vytvoria dokonalý pokrm, ktorý poteší vaše chuťové poháriky. Ideálna voľba pre zdravé a chutné jedlo!