S týmto korením si môžete doma pripraviť lahodné kimči. viac
Kimči je tradičné kórejské jedlo známe už od 7. storočia. Je to pikantný šalát z nakladanej a fermentovanej zeleniny. Podáva sa ako príloha ku každodenným jedlám.
Zloženie: soľ, chilli, cesnak, paprika, cukor, cibuľa, zázvor, sušené krevety, regulátor kyslosti: E330, biely sezam.
Alergény - krevety, sezam.
Návod na použitie - umyte jednu hlávku čínskej kapusty (1 kg), rozrežte ju na polovicu a vyrežte stopku. Umyte 3 zelené cibule, 50 g mrkvy a 100 g čínskej repy a všetko nakrájajte na malé kúsky. Zmes korenia kimči a zeleninu rozdeľte na polovicu a rovnomerne rozložte medzi kapustné listy polovíc čínskej kapusty. Naplnenú kapustu vložte do nádoby, pevne ju uzavrite a nechajte cez noc odpočívať pri izbovej teplote. Obe polovice zmäknutej kapusty nakrájajte na kúsky, vložte do mikroténového vrecka a nechajte v chladničke dve noci. Po dvoch dňoch môžete vychladené kimči podávať. Kimči môžete skladovať v chladničke mesiac.
Výživové hodnoty na 100 g
Energia - 942 kJ
Energia - 223 kcal
Tuk - 4,3 g, z toho nasýtený 0 g
Sacharidy - 35 g, z toho cukry 8,3 g
Bielkoviny - 9,6 g
Soľ - 30,1 g
Alergény | Kôrovce, Sezam |
---|---|
Balenie | 100 g |
Bielkoviny 100 g | 10 g |
Diétne obmedzenia | Bez arašidov, Bez zeleru, Bez horčice, Bez mlieka, Bez mäkkýšov, Bez orechov, Bez pridaného glutamátu, Bez pridaných farbív, Bez rýb, Bez siričitanov, Bez sóje, Bez vlčieho bôbu, Bezlepkové, Bezvaječné, Bez přidaných konzervantů |
Energia kcal | 223 kcal |
Energia kJ | 942 kJ |
Kuchyňa | Ázijská, Kórejská |
Min.Trvanlivost | 08/2025 |
Sacharidy 100 g | 35 g |
Tuky 100 g | 4 g |
Krajina pôvodu | Thajsko |
S.P. | 13B |
Kompl. Balenie ks | 12 |
EAN | 8850030001209 |