Výrobca Wadakyu

Japonský špecialista na DASHIWADAKYU – bol založený v roce 1925 a nachádza sa v srdci Tsukiji v Tokiu, najväčšom veľkoobchodnom rybom trhu na svete.

Hlavným zameraním našej firmy je výroba a distribúcia vysoko kvalitného KATSUOBUSHI (údené a sušené bonito) a KOMBU (sušená morská riasa) pre globálny trh.

Tieto produkty, kľúčové ingrediencie v japonskej kuchyni, sú obľúbené nielen v japonských reštauráciách, ale aj v medzinárodnej kuchyni.

WADAKYU EUROPE S.L.

Ako plne vlastnená dcérska spoločnosť Wadakyu Corporation, bola Wadakyu Europe S.L. založená v roku 2015 v Španielsku ako prvá továreň na KATSUOBUSHI v Európe, aby vyrábala čerstvé a vysoko kvalitné Katsuobushi pre európsky trh. Vďaka krátkemu dodávateľskému reťazcu a legendárnej kvalite kontroly spoločnosti Wadakyu môžeme teraz zaručiť rovnakú kvalitu Katsuobushi v Európe, akú poskytujeme trhu Toyosu (bývalý Tsukiji) v Tokiu, Japonsko.

%s ...
%s
%image %title %code %s