Tradičná Teriyaki marinovacia omáčka na mäso.
Zloženie: Sójová omáčka (voda, sójové bôby, pšenica, soľ), víno (siričitan), cukor, voda, vínny ocot, soľ, extrakt z korenia, cibuľový prášok, cesnakový prášok.
Alergény - sója, pšenica, siričitany
Návod na prípravu: Marináda je vhodná najmä na nakladanie grilovaného, vyprážaného a pečeného mäsa, na dochutenie mäsových pokrmov, štiav, omáčok, dresingov a orientálnych jedál. Je vynikajúci do ázijských rezancov a pokrmov z ryže.
Skladujte v suchu.
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 420 kJ
Energia (kcal)- 99 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 12 g z toho cukrov 11 g
Bielkoviny- 6,7 g
Soľ - 10,2 g