Mama Sita 's Zmes na Adobe omáčku 50 g
Mama Sita 's Zmes na Adobe omáčku 50 g


Ak si netrúfate sami variť ázijské špeciality môžete vyskúšať namiešanej zmesi z ktorých ľahko uvaríte vaše obľúbené jedlo. Adobo je pikantná omáčka obľúbená v celých Filipínach.
Návod na prípravu
1. Omáčku Mama sita (Adobe) rozpustíme v 250 ml vody. Nalejeme zmes na 1 kg mäsa nakrájaného na kocky. Marinujte 15 minút.
2. Mäso vyberieme z marinády a na rozpálenom oleji opečieme na panvici do zlatista.
3. Nalejte marinádu na mäso a priveďte do varu.
4. Znížte teplotu a duste, kým mäso nezmäkne a omáčka nezhustne. Podľa potreby pridajte vodu.
Složení- cesnakový prášok, trstinový cukor, soľ, zvýrazňovač chuti E621, regulátor kyslosti E330, farbivo E150, čierne korenie, biele korenie. Môže obsahovať stopové množstvo, kôrovce, zeler, orechy, mlieko, ryby, sója, mäkkýše.
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 1267 kJ
Energia (kcal) - 303 kcal
Tuky- 0 g z toho saturované 0 g
Sacharidy- 63 g z toho cukrov 47 g
Bielkoviny-13 g
Soľ - 19,8 g

Recept na Adobo s omáčkou
Objavte chuť Filipín! Adobo je tradičné jedlo, ktoré spája jedinečné ingrediencie a bohatú históriu. Vyskúšajte tento lahodný recept, ktorý vás prenesie priamo na Filipíny – ideálny na každú príležitosť!