AHG Pasta Rendang kari 50 g
AHG Pasta Rendang kari 50 g

Zmes na prípravu tradičné indonézske omáčky. viac
Kód produktu: 16325 Možnosti a cena dopravy
Zmes na prípravu tradičnej pikantnej indonézskej omáčky rendang kari. Táto zmes korenín je ideálna na prípravu bohatej, aromatickej a jemne pikantnej omáčky, ktorá dokonale dopĺňa mäso, najmä hovädzie. Rendang kari je obľúbené jedlo s bohatou chuťou, ktoré je základom indonézskej kuchyne.
Zloženie: červené papriky, sójový olej, cibuľa, galangal, cesnak, soľ, šalotka, cukor, zázvor, citrónová tráva, mletá kurkuma, koriander, rascu, korenie.
Bez pridaných farbív, konzervantov a glutamátu.
Alergeny- sója
Návod na prípravu
1.Rozehřejte 2 lyžice oleja na nepriľnavé panvici a pridajte obsah balenia. Miešajte 30 sekúnd.
2.Pridajte na kocky nakrájané mäso 450g / hovädzie alebo kuracie alebo jahňacie / a smažte 2 minúty.
3.Snižte teplotu, pridajte 440ml kokosového mlieka. S pokrievkou duste 30 minút.
4.Po bez pokrievky, za stáleho miešania, varte ďalších 20 minút alebo kým nie je mäso mäkké a omáčka takmer redukovaná.
5. Ako oblohu použite kaffirové limetkovej listy.
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 772 kJ
Energia (kcal) - 185 kcal
Tuky- 14 g z toho nasýtené mastné kyseliny 2,1 g
Sacharidy- 11,2 g z toho cukrov 9,8 g
Bielkoviny-1,8 g
Soľ - 7,3 g
Vláknina- 5 g
Heuschen & Schrouff Oriental Food Trading B.V.
P.O. 30202
6370 KE Landgraaf
The Netherlands
OFFICE@HEUSCHENSCHROUFF.COM
+31(0) 45 533 82 00