Zmes na prípravu tradičného kantonského citrónového kurčaťa. viac
Zmes na prípravu omáčky tradičného kantonského citrónového kurčaťa.
Zloženie: Cukor, voda, glukózový sirup, laktóza, hnedý cukor, nakladaný citrón (citrón, soľ, kyselina citrónová) (5%), zahusťovadlo (modifikovaný tapiokový škrob), regulátor kyseliny (kyselina jablčná), soľ.
Návod na prípravu 3 porcie
1. Kúsky kurčaťa 450g obaľte vo vajci a v kukuričnej múke.
Namiesto kurčaťa možné použiť morské plody (krevety alebo kalamáre) prípadne ryby.
2. Zahrejte olej v nepriľnavom woku alebo panvici a na vysokom ohni kurča usmažte.
3. Zmiešajte obsah balenia s dvoma lyžicami vody a zmiešajte s kuraťom.
Ozdobte plátkami citróna, limetky alebo jarné cibuľky.
4. Omáčka je tiež vhodná ako dip na jarné závitky alebo zálievku na šalát.
Ak chcete urobiť dip alebo zálievku, zmiešajte s obsahom balenia 1 polievkovú lyžicu vody.
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 1310 kJ
Energia (kcal) - 313 kcal
Tuky > 0,5 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,4 g
Sacharidy- 76 g z toho cukrov 59 g
Bielkoviny > 0,5 g
Soľ - 1,2 g
Vláknina > 0,5 g
Balenie | 60 g |
---|---|
Bielkoviny 100 g | 0,5 g |
Diétne obmedzenia | Bez arašidov, Bez zeleru, Bez horčice, bez konzervantov, Bez kôrovcov, Bez mlieka, Bez mäkkýšov, Bez orechov, Bez pridaného glutamátu, Bez pridaných farbív, Bez rýb, Bez sezamu, Bez sóje, Bez vlčieho bôbu, Bezlepkové, Bezvaječné, Nízky obsah tuku |
Energia kcal | 313 kcal |
Energia kJ | 1310 kJ |
Kuchyňa | Ázijská, Thajská, Čínska |
Min.Trvanlivost | 05/2023 |
Perfektné pre / ako | Korenie, Mäso, Omáčku |
Sacharidy 100 g | 76 g |
Tuky 100 g | 0,5 g |
Vláknina 100 g | 0,5 g |
Krajina pôvodu | Thajsko |
S.P. | 15B |
Kompl. Balenie ks | 12 |
EAN | 8886390203120 |
Naposledy navštívené1

Kantonské citrónove kurča 60 g
1,42 € bez DPH
Bielkoviny 100 g | 0,5 g |
---|---|
Sacharidy 100 g | 76 g |
Tuky 100 g | 0,5 g |