Custard sa používa najmä ako dezert, ako dezertný základ alebo ako dezertná krémová náplň. Použite krém namiesto smotany alebo zmrzliny do svojho obľúbeného dezertu alebo torty. Niektoré z našich obľúbených dezertov, ktoré sa hodia k pudingu, sú ovocná štrúdľa, ovocný crumble a pečené jablká. Do misky pridajte na plátky nakrájaný banán, zalejte pudingom a posypte sušeným kokosom, čím získate lahodný kokosovo-banánový puding. Teplý puding doplňte čerstvým alebo konzervovaným ovocím. Na textúru môžete pridať drvené orechy alebo semienka.
Zloženie: Cukor, smotana (glukóza, palmojadrový olej, mliečne bielkoviny), modifikovaný kukuričný škrob /obsahuje oxid siričitý a siričitany/, kokosový prášok, sušené celé vajcia, aróma, farbivá E150c, E102, E133.
Alergény - mlieko, vajcia, siričitany
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ)- 1920 kJ
Energetická hodnota (kcal)- 460 kcal
Tuky- 14 g, z toho nasýtené 12 g
Sacharidy- 82 g, z toho cukry 63 g
Bielkoviny - 2 g
Soľ - 0,1 g