Custard sa používa najmä ako dezert, ako dezertný základ alebo ako dezertná krémová náplň. Použite krém namiesto smotany alebo zmrzliny do svojho obľúbeného dezertu alebo torty. Niektoré z našich obľúbených dezertov, ktoré sa hodia k pudingu, sú ovocná štrúdľa, ovocný crumble a pečené jablká. Do misky pridajte na plátky nakrájaný banán, zalejte pudingom a posypte sušeným kokosom, čím získate lahodný kokosovo-banánový puding. Teplý puding doplňte čerstvým alebo konzervovaným ovocím. Na textúru môžete pridať drvené orechy alebo semienka.
Zloženie: Cukor, smotana (glukóza, palmojadrový olej, mliečna bielkovina), modifikovaný kukuričný škrob /obsahuje oxid siričitý a siričitany/, kokosový prášok, glukózový sirup, sušené celé vajcia, aróma, farbivo E160a.
Alergény - mlieko, vajcia, siričitany
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ)- 1930 kJ
Energetická hodnota (kcal)- 458 kcal
Tuky- 13 g, z toho nasýtené 11 g
Sacharidy- 82 g, z toho cukry 59 g
Bielkoviny - 2,1 g
Vláknina - 2,4 g
Soľ - 0,52 g