Puding s vanilkovou príchuťou viac
Custard sa používa najmä ako dezert, ako dezertný základ alebo ako dezertná krémová náplň. Použite krém namiesto smotany alebo zmrzliny do svojho obľúbeného dezertu alebo torty. Niektoré z našich obľúbených dezertov, ktoré sa hodia k pudingu, sú ovocná štrúdľa, ovocný crumble a pečené jablká. Do misky pridajte na plátky nakrájaný banán, zalejte pudingom a posypte sušeným kokosom, čím získate lahodný kokosovo-banánový puding. Teplý puding doplňte čerstvým alebo konzervovaným ovocím. Na textúru môžete pridať drvené orechy alebo semienka.
Zloženie - kukuričný škrob, aróma, soľ, anatto farbivo.
Príprava- 35 g pudingu, 15 až 35 g práškového cukru a 2 PL mlieka vyšľahajte na hladkú hmotu. Ohrejte 560 ml mlieka a zmiešajte ho s pripravenou pastou. Zmes za stáleho miešania priveďte do mierneho varu. Množstvo mlieka určuje hustotu konečného výrobku, cukor použite podľa chuti. Môžete použiť aj odstredené mlieko alebo smotanu.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ)- 346 kJ
Tuk - 1,4 g, z toho nasýtený 0,9 g
Sacharidy- 14,3 g, z toho cukry 9,8 g
Bielkoviny - 3 g
Vláknina - 0,5 g
Soľ - 7 g
Balenie | 300 g |
---|---|
Bielkoviny 100 g | 3 g |
Diétne obmedzenia | Bez arašidov, Bez zeleru, Bez horčice, Bez kôrovcov, Bez mlieka, Bez mäkkýšov, Bez orechov, Bez rýb, Bez sezamu, Bez siričitanov, Bez sóje, Bez vlčieho bôbu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energia kJ | 346 kJ |
Kuchyňa | Ázijská |
Min.Trvanlivost | 04/2025 |
Sacharidy 100 g | 14 g |
Tuky 100 g | 2 g |
Krajina pôvodu | Veľká Británia |
S.P. | 44D |
Kompl. Balenie ks | 12 |
EAN | 5000354912672 |