Bird's Custard s vanilkovou príchuťou 300 g
Custard sa používa najmä ako dezert, ako dezertný základ alebo ako dezertná krémová náplň. Použite krém namiesto smotany alebo zmrzliny do svojho obľúbeného dezertu alebo torty. Niektoré z našich obľúbených dezertov, ktoré sa hodia k pudingu, sú ovocná štrúdľa, ovocný crumble a pečené jablká. Do misky pridajte na plátky nakrájaný banán, zalejte pudingom a posypte sušeným kokosom, čím získate lahodný kokosovo-banánový puding. Teplý puding doplňte čerstvým alebo konzervovaným ovocím. Na textúru môžete pridať drvené orechy alebo semienka.
Zloženie - kukuričný škrob, aróma, soľ, anatto farbivo.
Príprava- 35 g pudingu, 15 až 35 g práškového cukru a 2 PL mlieka vyšľahajte na hladkú hmotu. Ohrejte 560 ml mlieka a zmiešajte ho s pripravenou pastou. Zmes za stáleho miešania priveďte do mierneho varu. Množstvo mlieka určuje hustotu konečného výrobku, cukor použite podľa chuti. Môžete použiť aj odstredené mlieko alebo smotanu.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ)- 346 kJ
Tuk - 1,4 g, z toho nasýtený 0,9 g
Sacharidy- 14,3 g, z toho cukry 9,8 g
Bielkoviny - 3 g
Vláknina - 0,5 g
Soľ - 7 g
Kuchyňa |
|
---|---|
Balenie | 300 g |
Energia kJ | 346 kJ |
Sacharidy 100 g | 14 g |
Tuky 100 g | 2 g |
Bielkoviny 100 g | 3 g |
Min.Trvanlivost | 01/2026 |
S.P. | 44D |
Kompl. Balenie ks | 12 |
EAN | 5000354912672 |
Krajina pôvodu |
|

Custard
Objavte lahodný svet custardu – krémového dezertu, ktorý si získal srdcia gurmánov po celom svete! Aká je história tohto zamatového pokušenia, odkiaľ pochádza a ako sa stal súčasťou obľúbených dezertov? Prečítajte si viac o tom, ako sa custard využíva v kuchyni, a nechajte sa inšpirovať, ako si ho pripraviť doma!