Výborná cesnaková (Kashmiri Masala) marináda viac
Podáva sa spravidla ku chlebům ako je naan, papadum, ryžu a ďalším.
Zloženie: Koriander, cesnak, zázvor, čili, soľ, tamarínd, horčica, rastlinný olej (repkový), zmes korenia, kyselina mliečna, kyselina citrónová, kyselina octová, farba: E129.
Alergeny- Horčica
Návod na použitie-zmiešajte 2-4 lyžice Kashmiri Masala s 2 lyžicami masla, pridajte 400g mäsa a marinujte 2 hodiny. Potom grilujte, zmažte a môžete podávať.
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 388 kJ
Energia (kcal) - 94 kcal
Tuky- 7,4 g z toho saturované 0,6 g
Sacharidy- 4,4 g z toho cukrov 0,8 g
Bielkoviny-2,3 g
Soľ - 2,3 g
Alergény | Horčica |
---|---|
Balenie | 260 g |
Bielkoviny 100 g | 2 g |
Diétne obmedzenia | Bez arašidov, Bez zeleru, Bez kôrovcov, Bez mlieka, Bez mäkkýšov, Bez orechov, Bez rýb, Bez sezamu, Bez siričitanov, Bez sóje, Bez vlčieho bôbu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energia kcal | 94 kcal |
Energia kJ | 388 kJ |
Kuchyňa | Ázijská, Indická |
Min.Trvanlivost | 03/2025 |
Sacharidy 100 g | 4 g |
Tuky 100 g | 7 g |
Krajina pôvodu | Veľká Británia |
S.P. | 2C |
Kompl. Balenie ks | 6 |
EAN | 7178600000126 |