Podáva sa spravidla ku chlebům ako je naan, papadum, ryžu a ďalším.
Zloženie: Koriander, cesnak, zázvor, čili, soľ, tamarínd, horčica, rastlinný olej (repkový), zmes korenia, kyselina mliečna, kyselina citrónová, kyselina octová, farba: E129.
Alergeny- Horčica
Návod na použitie-zmiešajte 2-4 lyžice Kashmiri Masala s 2 lyžicami masla, pridajte 400g mäsa a marinujte 2 hodiny. Potom grilujte, zmažte a môžete podávať.
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 388 kJ
Energia (kcal) - 94 kcal
Tuky- 7,4 g z toho saturované 0,6 g
Sacharidy- 4,4 g z toho cukrov 0,8 g
Bielkoviny-2,3 g
Soľ - 2,3 g