Zmes pre prípravu tradičnej Vietnamskej rezancové polievky Pho. Doplnená kuracím alebo hovädzím mäsom je výbornou alternatívou plnohodnotného jedla.
Zloženie: Voda, soľ, sójová omáčka (voda, sójová soľ, cukor, pšeničná múka), cukor, cibuľa, zázvor, cesnak, kvasnicový extrakt, aníz, korenie, škorica, regulátory kyslosti: kyselina citrónová, kyselina jablčná.
Alergeny- sója, pšenica
Recept: 1 balenie korenia na vietnamskú Pho polievku, 750 ml vody alebo hovädzieho alebo kuracieho vývaru, 1 hrubo nasekaná cibuľa, 250 g hovädzieho mäsa na tenké plátky, 150 g sušených ryžových nudlí.50 g fazuľových výhonkov, čerstvé listy bazalky, limetku, listy koriandra a nakrájané chilli papričky na oblohu. Priveďte vodu alebo vývar s korením a cibuľu v hrnci do varu. Znížte teplotu a nechajte 5 minút variť. Pridajte nakrájané hovädzie mäso a varte. Uvarené mäso vyberte a odložte. Naložte hovädzie mäso na rezance a zalejte polievkou. Ozdobte fazuľovými klíčky, bazalkovými listami, limetkou a chilli. Podávajte horúce.
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 423 kJ
Energia (kcal) - 101 kcal
Tuky- 0,1 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy- 21 g z toho cukrov 21 g
bielkoviny-3,3 g
Soľ - 21,1 g
Vláknina- 1 g