Zmes na prípravu tradičných Thajských rezancov Pad Thai.
Zloženie: Cukor, sójový olej, rybacia omáčka (ančovičky extrakt, soľ), cesnak, kyslú kapustu, soľ, tamarínd pasta, ocot, drvený červené korenie, mletá červená chilli
Alergeny- sója, ryby
Návod na prípravu 3 porcie
1. Rozohrejte 3 lyžice oleja vo woku na vysokú teplotu.
2. Pridajte 250g kreviet a smažte 1 minútu. Pridajte rozmiešané vajcia a miešajte 1 minútu.
3. Pridajte 120g ryžových cestovín, obsah balenia a smažte 3 minút alebo primerane do sucha.
4. Pridajte 50g čerstvých sójových výhonkov a miešajte 1 minútu.
Ako oblohu pridajte 2 lyžice drvených orechov, kúsky limetky alebo jarnej cibuľky.
Podľa chuti môžete pridať rybaciu omáčku alebo cukor
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 1022 kJ
Energia (kcal) - 244 kcal
Tuky- 10 g z toho nasýtené mastné kyseliny 1,9 g
Sacharidy- 32 g z toho cukrov 27 g
Bielkoviny-3,2 g
Soľ - 8,8 g
Vláknina- 7,5 g