Zemiaky a cícer v paradajkovej omáčke s cibuľou. Recept zo severnej Indie.
Ingrediencie. Voda. Cícer 20%. Cibuľa 16 %. Slnečnicový olej. Paradajkový pretlak 13 %. Cesnaková pasta. Čerstvý zázvor. Soľ. Koriandrový prášok. Chilli v prášku. Kukuričný škrob. Korenie Garam masala. Prášok z manga, farbivo E160c.
Skladujte na chladnom a suchom mieste. Po otvorení spotrebujte do 24 hodín.
Pokyny na prípravu - obsah vrecka vložte do misky a ohrievajte v mikrovlnnej rúre 2 minúty. Vynikajúce s chapattis alebo chlebom puris. Pridajte čerstvý koriander alebo iné bylinky podľa vlastného výberu.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ)- 359 kJ
Energetická hodnota (kcal)- 86 kcal
Tuk - 2,6 g, z toho nasýtené 0 g
Sacharidy - 14,3 g, z toho cukry 0 g
Bielkoviny - 1,3 g
Soľ - 1,1 g
Balenie | 280 g |
---|---|
Bielkoviny 100 g | 3 g |
Diétne obmedzenia | Bez arašidov, Bez zeleru, Bez horčice, Bez kôrovcov, Bez mlieka, Bez mäkkýšov, Bez orechov, Bez rýb, Bez sezamu, Bez siričitanov, Bez sóje, Bez vlčieho bôbu, Bezlepkové, Bezvaječné |
Energia kcal | 86 kcal |
Energia kJ | 359 kj |
Kuchyňa | Ázijská, Indická |
Min.Trvanlivost | 06/2025 |
Sacharidy 100 g | 14 g |
Tuky 100 g | 1 g |
Krajina pôvodu | India |
S.P. | 35B |
Kompl. Balenie ks | 20 |
EAN | 8901552016414 |