Mierne pikantná chilli pasta z rozdrvených chilli papričiek, cibule, cesnaku a cukru. viac
Sambal je pikantná koreninová pasta z Indonézie, ktorá sa vyrába z červených čili papričiek. Sambal manis je dosť pikantný, ale jemnejší ako sambal oelek a je obohatený o cibuľu, cesnak a ketjap manis, sladkú indonézsku sójovú omáčku. Má pikantnú, sladkú chuť. Je vynikajúci ako dip ku grilovaným jedlám, ale je ideálny aj na obohatenie polievok, miešaných jedál a dusených pokrmov.
Zloženie: mleté červené chilli 36%, mletá cibuľa ( siričitan), cukor, hnedý cukor, slnečnicový olej, aróma, citrónová tráva laos, cesnak, konzervanty E202, E211, E260.
Alergény - siričitany
Skladujte na chladnom a suchom mieste. Po otvorení skladujte v chladničke.
Výživové hodnoty na 100 g
Energia (kJ)- 1407 kJ
Energia (kcal)- 337 kcal
Tuky - 17,8 g, z toho nasýtené 1,96 g
Sacharidy - 39,1 g, z toho cukry 27,6 g
Bielkoviny - 3,5 g
Soľ - 4,67 g