M.Trv. 10/2024
2 body do vernostného systému
Jedna z celosvetovo najznámejších sójových omáčok viac
Tradičná japonská sójová omáčka sa vyrába prírodným procesom varenia zo štyroch zložiek, sóje, pšenice, vody a soli. Kikkoman sójová omáčka má jemnú, korenistú vôňu. Táto omáčka sa používa v Japonsku pri bežnom varení denne na dochutenie rôznych jedál, polievok, k rybe, k mäsu, pri konzumácii sushi k nakladanie mäsa, do šalátov a pod.
Zloženie: Voda, sójové bôby, pšenica, soľ.
Alergeny- sója, pšenica.
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 325 kJ
Energia (kcal) - 77 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 3,2 g z toho cukrov 0,6 g
Bielkoviny-10 g
Soľ - 16,9 g
Alergény | Obilniny, Sója |
---|---|
Balenie | 1 l |
Bielkoviny 100 g | 10 g |
Diétne obmedzenia | Bez arašidov, Bez zeleru, Bez horčice, Bez kôrovcov, Bez mlieka, Bez mäkkýšov, Bez orechov, Bez rýb, Bez sezamu, Bez siričitanov, Bez vlčieho bôbu, Bezvaječné |
Energia kcal | 77 kcal |
Energia kJ | 325 kJ |
Kuchyňa | Ázijská, Japonská |
Min.Trvanlivost | 10/2024 |
Sacharidy 100 g | 3 g |
Tuky 100 g | 0 g |
Krajina pôvodu | Holandsko |
S.P. | 20C |
Kompl. Balenie ks | 6 |
EAN | 8715035110809 |