Korenie je možné použiť na prípravu krevetového bujónu prípadne dochutenie omáčok, pokrmov z mäsa a rýb, dochutenie zeleninových pokrmov, nátierok, jedál z vajec či príloh.
Zloženie: Soľ, kukuričný škrob, látka zvýrazňujúca chuť a vôňu (glutamát sodný), cukor, čiastočne hydrogenovaný rastlinný palmový olej, výťažky sójových proteínov, kvasnicový extrakt, dehydrované krevety (2%), aróma krevetové, cibuľa, prírodné farbivá (E150d a E160c ), korenie (kurkuma). Môže obsahovať stopové množstvo mlieka, rýb a lepku.
Alergeny- kôrovce, sója.
Příprava- na prípravu 1L bujónu použite 20g korenia. Balenie 1kg vystačí na prípravu 50L bujónu.
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 780 kJ
Energia (kcal) - 185 kcal
Tuky- 5,8 g z toho saturované 3,45 g
Sacharidy- 26,6 g z toho cukrov 7,5 g
Bielkoviny-6,7 g
Soľ - 53,9 g