AHG Marináda na kura Kai Yang 50 g
AHG Marináda na kura Kai Yang 50 g


Marináda na kura Kai Yang na prípravu tradičného thajského kuraťa. Táto aromatická zmes bylín a korenia dodá vášmu grilovanému alebo pečenému kuraťu autentickú thajskú chuť.
Zloženie: sójový olej, cukor, cesnak, hydrolyzované rastliny, bielkoviny (sója, kukurica, pšenica), soľ, citrónová tráva, koriander, maltodextrín, korenie, kurkuma, bylinky a koreniny, horčica.
Alergeny- sója, pšenica, horčica
Príprava: Thajské grilované kurča kai Yang (4 porcie)
. 1 balenie Thajská grilované kuracie marinády Kai Yang
. 900 g celé kuracie stehná
. 2 lyžice rastlinného oleja
. šalát alebo paradajky ako obloha
Krok 1. Naložte kuracie mäso s marinádou a olejom. Zakryte a nechajte aspoň 1 hodinu marinovať.
Krok 2. Grill: mäso potierajte zvyškom marinády a občas otočte pokiaľ nebude hotové.
Pečenie v rúre: Predhrejte rúru na teplotu 190 ° C (375 ° F) a pečte 30-45 minút alebo kým nebude mäso hotové. (Mäso počas pečenia potierajte zvyškom marinády)
Vyprážanie: Zmažte na strednom ohni až do zlatohneda.
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 1487 kJ
Energia (kcal) - 355 kcal
Tuky- 22 g z toho nasýtené mastné kyseliny 3,2 g
Sacharidy- 35 g z toho cukrov 30 g
Bielkoviny-4,3 g
Soľ - 15,3 g
Vláknina- 3,2 g
Michelle Seidemann Overená recenzia
Overená recenzia od registrovaného zákazníka!