Táto prémiová japonská koreninová pasta sa vyrába z vybranej zmesi ingrediencií, ktoré dodávajú osviežujúcu a intenzívnu chuť kari. Získate tak omáčku, ktorá je bohatá na chuť a dokáže zapôsobiť. Táto jemná verzia koreniacej pasty je vhodná pre tých, ktorí majú radi prirodzenú chuť kari bez nadmernej pálivosti... Táto koreniaca pasta vám otvára dvere do japonskej kuchyne, ktorú si môžete ľahko a rýchlo vytvoriť priamo u vás doma. Objednajte si ju ešte dnes a spoznajte neodolateľnú chuť Japonska.
Zloženie: pšeničná múka, rastlinný olej (palmový a repkový), cukor, soľ, kari prášok (kurkuma, koriander, rímska rasca, senovka grécka, pomarančová šupka, korenie), zvýrazňovač chuti E621, E627, E631, farbivo E150, koreniny ( korenie, cesnak, zeler, horčica), kyselina E296.
Alergény: Horčica, zeler, pšenica.
Návod na přípravu- Na miernom ohni osmažte 450g mäsa a 600g rôzne zeleniny všetko nakrájané na malé kúsky. Pridajte 540ml a pod pokrievkou duste kým nie je všetko mäkké. Zložte hrniec z ohňa a vmiešajte rozlámanú karí pastu. Miešajte přibliřně 5 minút kým sa pasta úplne nerozpustí.
Nutričné hodnoty v 100 g
Energia (kJ) - 1990 kJ
Energia (kcal) - 478 kcal
Tuky - 29 g z toho saturované 17 g
Sacharidy - 44 g z toho cukry 8,4 g
Bielkoviny - 6,5 g
Vláknina- 7,3 g
Soľ - 11,1 g