Japonské karí je známe svojou jemnou pikantnosťou a mierne sladkou chuťou. viac
Táto prémiová japonská koreninová pasta sa vyrába z vybranej zmesi ingrediencií, ktoré dodávajú osviežujúcu a intenzívnu chuť kari. Získate tak omáčku, ktorá je bohatá na chuť a dokáže zapôsobiť. Táto jemná verzia koreniacej pasty je vhodná pre tých, ktorí majú radi prirodzenú chuť kari bez nadmernej pálivosti... Táto koreniaca pasta vám otvára dvere do japonskej kuchyne, ktorú si môžete ľahko a rýchlo vytvoriť priamo u vás doma. Objednajte si ju ešte dnes a spoznajte neodolateľnú chuť Japonska.
Zloženie: pšeničná múka, rastlinný olej ( palmový a repkový ), cukor, soľ, kari ( kurkuma, koriander, rasca, senovka grécka, pomarančová kôra, korenie ), zvýrazňovač chuti E621, E627, E631, farbivo E150a, korenie ( korenie, cesnak, zeler, horčica ), kyselina E296
Alergény: horčica, zeler, pšenica.
Návod na prípravu - 450 g mäsa a 600 g rôznej zeleniny nakrájanej na malé kúsky opečte na miernom ohni. Pridáme 540 ml a dusíme pod pokrievkou, kým všetko nezmäkne. Odstavte hrniec z ohňa a vmiešajte rozdrvenú karí pastu. Miešajte približne 5 minút, kým sa pasta úplne nerozpustí.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) - 1990 kJ
Energetická hodnota (kcal) - 478 kcal
Tuky - 29 g, z toho nasýtené 17 g
Sacharidy - 44 g, z toho cukry 8,4 g
Bielkoviny - 6,5 g
Vláknina - 7,3 g
Soľ - 11,1 g