Japonské karí je známe svojou jemnou pikantnosťou a mierne sladkou chuťou. viac
Táto prémiová japonská koreninová pasta sa vyrába z vybranej zmesi ingrediencií, ktoré dodávajú osviežujúcu a intenzívnu chuť kari. Získate tak omáčku, ktorá je bohatá na chuť a dokáže zapôsobiť. Táto pikantná verzia koreniacej pasty je vhodná pre tých, ktorí majú radi pikantné jedlá a radi si doprajú správnu dávku ostrosti. Táto koreninová pasta vám otvorí dvere do japonskej kuchyne, ktorú si môžete ľahko a rýchlo vytvoriť priamo u vás doma. Objednajte si ju ešte dnes a spoznajte neodolateľnú chuť Japonska.
Zloženie: pšeničná múka, rastlinný olej ( palmový a repkový ), soľ, kari 9,5 % ( kurkuma, koriander, rímska rasca, senovka grécka, pomarančová kôra, korenie ), cukor, zvýrazňovač chuti E621, E627, E631, farbivo E150a, korenie ( korenie, chilli, cesnak, zeler, horčica ), kyselina E296
Alergény: horčica, zeler, pšenica.
Návod na prípravu - 450 g mäsa a 600 g rôznej zeleniny nakrájanej na malé kúsky opečte na miernom ohni. Pridajte 540 ml a varte pod pokrievkou, kým všetko nezmäkne. Odstavte hrniec z ohňa a vmiešajte rozdrvenú karí pastu. Miešajte približne 5 minút, kým sa pasta úplne nerozpustí.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) - 1983 kJ
Energetická hodnota (kcal) - 476 kcal
Tuky - 28 g, z toho nasýtené 17 g
Sacharidy - 45 g, z toho cukry 9,8 g
Bielkoviny - 7,3 g
Vláknina - 7,2 g
Soľ - 10,4 g