Japonské karí je známe svojou jemnou pikantnosťou a mierne sladkou chuťou. viac
Táto prémiová japonská koreninová pasta sa vyrába z vybranej zmesi ingrediencií, ktoré dodávajú osviežujúcu a intenzívnu chuť kari. Získate tak omáčku, ktorá je bohatá na chuť a dokáže zapôsobiť. Táto stredne ostrá verzia koreniacej pasty je vhodná pre tých, ktorí majú radi pikantné jedlá a radi si doprajú správnu dávku ostrosti. Táto koreninová pasta vám otvorí dvere do japonskej kuchyne, ktorú si môžete ľahko a rýchlo vytvoriť priamo u vás doma. Objednajte si ju ešte dnes a spoznajte neodolateľnú chuť Japonska.
Zloženie: pšeničná múka, rastlinný olej ( palmový a repkový ), cukor, soľ, kari ( kurkuma, koriander, rasca, senovka grécka, pomarančová kôra, korenie ), zvýrazňovač chuti E621, E627, E631, farbivo E150a, korenie ( korenie, cesnak, zeler, horčica ), kyselina E296
Alergény: horčica, zeler, pšenica.
Návod na prípravu - 450 g mäsa a 600 g rôznej zeleniny nakrájanej na malé kúsky opečte na miernom ohni. Pridáme 540 ml a dusíme pod pokrievkou, kým všetko nezmäkne. Odstavte hrniec z ohňa a vmiešajte rozdrvenú karí pastu. Miešajte približne 5 minút, kým sa pasta úplne nerozpustí.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota (kJ) - 1929 kJ
Energetická hodnota (kcal) - 462 kcal
Tuky - 26 g, z toho nasýtené 16 g
Sacharidy - 47 g, z toho cukry 10 g
Bielkoviny - 6,8 g
Vláknina - 6,6 g
Soľ - 11,2 g