Vynikajúca univerzálna pasta nielen do svetoznámych japonských polievok. viac
Toto zrelé miso sa vyznačuje plnou arómou a lahodnou hĺbkou chuti. Je tiež bohaté na umami. Je ideálne do polievok, omáčok, marinád a rezancov. Vynikajúce aj ako prísada do polievok, omáčok, marinád a ramen. Toto červené miso sa fermentuje veľmi dlho, a preto má mimoriadne intenzívnu arómu. Táto odroda je obľúbená najmä v oblasti Kanto v okolí Tokia a veľmi dobre sa hodí do aromatických rezancových polievok!
Zloženie: voda, sója 29 %, ryža, soľ, alkohol.
Alergény - sója
Energetická hodnota (kJ) - 845 kJ
Energetická hodnota (kcal) - 202 kcal
Tuk - 6,2 g, z toho nasýtený 0,9 g
Sacharidy - 23 g, z toho cukry 11 g
Bielkoviny - 11 g
Soľ - 11,8 g