Hikari Miso pasta červená 400 g
Pasta z fermentovaných sójových bôbov je ideálna na prípravu aromatickej a menej sladkej miso polievky. Skvele sa hodí na dochutenie omáčok, marinád, polievok, ryžových jedál a ďalších pokrmov.
Zloženie: voda, sója 30%, ryža, soľ, alkohol
Alergény: sója
Návod na prípravu: Zrieďte horúcou vodou.
Nutričné hodnoty 100 g
Energia - 842 kJ
Energia - 201 kcal
Tuky - 5,8 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9 g
Sacharidy - 25 g z toho cukrov 11 g
Bielkoviny - 10 g
Soľ - 11,3 g
Vláknina - 4,1 g
Sabina K Overená recenzia
josev Overená recenzia
Ivan Holásek Overená recenzia
Overená recenzia od registrovaného zákazníka!

Miso zázrak
Miso pasta patrí k základným stavebným kameňom japonskej kuchyne.

Recept na polievku Miso
Objavte čaro tradičnej japonskej kuchyne s touto lahodnou polievkou miso. Rýchly a jednoduchý recept, ktorý vás zahreje a očarí svojou umami chuťou. Ideálna na každú príležitosť!








