Kórejská miso pasta z fermentovaných sójových bôbov. viac
Fermentovaná sójová pasta na prípravu japonskej polievky miso. Je vhodná ako univerzálna aróma. Je výživná a má zdraviu prospešné účinky. Vhodná pre zdravý životný štýl.
Zloženie: voda, sója 29 %, pšeničná múka, soľ, alkohol, cibuľový prášok, maltodextrín, zvýrazňovač chuti E621.
Alergény: sója, lepok
Pokyny na prípravu: Zrieďte horúcou vodou.
Výživové hodnoty 100 g
Energia - 644 kJ
Energia - 154 kcal
Tuk - 0,9 g, z toho nasýtený 0 g
Sacharidy - 20 g, z toho cukry 10 g
Bielkoviny - 13 g
Soľ - 1,07 g
Alergény | Obilniny, Sója |
---|---|
Balenie | 500 g |
Bielkoviny 100 g | 13 g |
Diétne obmedzenia | Bez arašidov, Bez zeleru, Bez horčice, Bez kôrovcov, Bez mlieka, Bez mäkkýšov, Bez orechov, Bez rýb, Bez sezamu, Bez siričitanov, Bez vlčieho bôbu, Bezvaječné |
Energia kcal | 154 kcal |
Energia kJ | 644 kJ |
Kuchyňa | Ázijská, Japonská, Kórejská |
Min.Trvanlivost | 09/2024 |
Perfektné pre / ako | Omáčku, Polievku |
Sacharidy 100 g | 20 g |
Tuky 100 g | 1 g |
Krajina pôvodu | Južná Kórea |
S.P. | 25A |
Kompl. Balenie ks | 20 |
EAN | 8801052436012 |