Tradičná japonská sójová omáčka sa vyrába prírodným procesom varenia zo štyroch zložiek, sóje, pšenice, vody a soli. Sladká sójová omáčka je výborná na marinovanie a minútky, do polievok a základov, mäsových štiav, omáčok, orientálnych jedál, dresingov, majonézových šalátov a studených pikantných omáčok. Výborná na akúkoľvek uvarenú ryžu.
Zloženie: Cukor, sójová omáčka (voda, sójové bôby, pšenica, soľ), glukózový sirup, víno (oxid siričitý), voda, soľ, výťažok z kvasníc.
Alergény- sója, pšenica, siričitany
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 1101 kJ
Energia (kcal) - 260 kcal
Tuky- 0 g
Sacharidy- 57 g z toho cukrov 52 g
Bielkoviny- 4,3 g
Soľ - 7,1 g