Základ mnohých ázijských pokrmov. viac
Zelená kari pasta sa používa ako základ mnohých ázijských pokrmov. Zelená kari pasta na rozdiel od červenej alebo žltej nie je tak pikantné.
Zloženie: chili, citrónová tráva, cesnak, soľ, šalotka, galangal koreň, krevetová pasta, limetka, koriander, korenie.
Alergény: kôrovce, ryby
Návod na prípravu: Zahrejte 1 šálka kokosového mlieka (250 ml) spoločne s pastou z karí a miešajte, kým sa hore neobjaví olej.
Nutričné hodnoty v 100g
Energia (kJ) - 391 kJ
Tuky- 1,5 g
Sacharidy- 13 g z toho cukrov 3,1 g
Bielkoviny- 3,3 g
Soľ - 11,7 g
Alergény | Kôrovce, Ryby |
---|---|
Balenie | 50g |
Bielkoviny 100 g | 3,3 g |
Diétne obmedzenia | Bez arašidov, Bez zeleru, Bez horčice, Bez mlieka, Bez orechov, Bez pridaných farbív, Bez sezamu, Bez siričitanov, Bez sóje, Bez vlčieho bôbu, Bezlepkové, Bezvaječné, Bez přidaných konzervantů |
Energia kJ | 391 kJ |
Kuchyňa | Ázijská, Thajská |
Min.Trvanlivost | 04/2025 |
Perfektné pre / ako | Mäso, Omáčku |
Sacharidy 100 g | 13 g |
Tuky 100 g | 1,5 g |
Krajina pôvodu | Thajsko |
S.P. | 15B |
Kompl. Balenie ks | 12 |
EAN | 8850030116163 |